MAPA EVROPE ZA NAVIGACIJU FREE DOWNLOAD

Ima li neko rjesenje? Please enter an answer in digits: Ako si ga ti vec resio, podeli resenje sa nama.. Samo cu reci da je uputstvo za onog ko se ne razume bas mnogo spansko selo. Ubacio sam neku ali mi prijavljuje losu rezoluciju. Ceo ugovor je sacinjen u 9 tacaka.

Uploader: Zulkijind
Date Added: 10 February 2012
File Size: 65.80 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 83637
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Da li mi neko moze reci gde mogu da nadjem mape za iGO iz e ali da pokriva mwpa kucne brojeve u Srbiji? Sve te file-ove kopiramo u nas iGO folder koji smo kopirali na nasu SD karticu. Zbog najnovnijih update-a koje je Android pustio vecina telefona koji imaju 5.

Mapa Evrope Za Navigaciju Download

U pregledu mapa jedino je mapa BiH drukcija, sve su R3 a ona je Mislim da sam ostavao samo mape od istog prizvodjaca pozz. Da li moz da se instalira na telefon,jer ja nemam Memorijsku karticu? U svakom slucaju hvala admine i tebi logomahija na savetima! Uspio sam instalirati odgovarajucu rezoluciju ali kao i kod mnogih koji su pisali prije mene kad upisem rutu kaze da mapa evrope za navigaciju mape izolovane.

  DLF IPL 2011 RINGTONE FREE DOWNLOAD

Molio bih vas za uputstvo kako instalirati Igo za celu evropu na Nexus 7?

Samo pazite navugaciju mape moraju biti iz iste godine. Ako vam je SD card puna na tabletu, ne morate mape svih zemalja instalirati nego samo one koje vi zelite. Please insert your SD card containing iGo content files?

Te nove mape mqpa koje sam nasao su oko 3GB. Jesi li siguran da si instalirao veerziju za svoj ekran. Google sprema Files Go aplikaciju za upravljanje fajlovima November 7, Do cega je to?

Navigacione mape Srbije i Evrope za iGO navigacije

Moj telefon nema mogucnost ugradnje microSD kartice, i imam samo internu memoriju od 16 giga? Next Article Kako pravilno formirati bateriju. Imao sam stare mape iz g. Please support our page with a click! Samo cu reci da je uputstvo za onog ko se ne razume bas mnogo spansko selo. Sve sam uradio kako je Kemal maapa objasnio, instalirao bez problema.

  RESTORE BIN4RY FREE DOWNLOAD

iGO navigacija za Android

Ne radi — missing or incomplate folder: U podfolderu installer, nalaze se ampa sa razlicitim dimenzijama ekrana. Hvala unapred i pozdrav. Ne zaboravite pre toga da prekopirate, gore pomenuti folder iGO na SD karticu. Notify me of follow-up comments by email.

Spojite telefon i komp usb-om i folder koji je na sd kartici licence kopirajte u folder IGO. U folderu Installer mapa evrope za navigaciju se podfolder installer. Pokrenite program i uzivajte u voznji! Zaa mala pomoc, Sve sam prekopirala na SD karticu kako i pishe u clanku, i nishta se ne deshava.

Navihaciju da sam ostavao samo mape od istog prizvodjaca. Samo sto meni iako sve radi,nakon pola minuta puke IGO. Previous Article Kako napraviti Android aplikaciju — Tutorijal 1.

U okviru foldera koji odgovara dimenzijama naseg ekrana npr.

Author: admin